resim
Nabil Dirar
Takım:Ishöj IF
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Fas
  • 70
    seneler sonra birazcık cesur, birazcık tarafsız bir hakem görünce 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında, halil umut meler iyi maç yönetti diyoruz. kendi başlığına da yazdım, iyi falan yönetmedi. rakibin oyunu germesini seyretti. en az 2 net sarı daha verilmeliydi fener'e, vermedi. yahu maç devam ederken serdar aziz'i sert oynama, sarı kartın var diye uyarmış ozan'ın sözlerine göre. böyle bir şey olabilir mi ya? böyle bir şey var mı ya? böyle bir şey yok abi. böyle bir şey var mı abi? oyuncu sert oynuyorsa, faul yaparsa verirsin 2. sarıyı gider. ama korkuyor iş oralara gelir de kırmızı çıkartırım diye.

    https://mobile.twitter.com/.../1231669547951894528

    bu ne abi? bu ne? buna nasıl müsaade edilir. burada allah'tan sarachi sakin kaldı da çifteyi gömmedi bu dirar çirkefine. burada saracchi ne yaptı ki böyle tepki veriyor dirar? burada saracchi sakatlansa ne olacak? sen rakibi cesaretlendiriyorsun bu hareketlere karşı sessiz kalarak. bence burada atması lazımdı dirar'ı.

    edit: şu harekete sarı diyenleri anlamam mümkün değil. yahu saracchi'nin ayağı dönüyor. sakatlansa ne olacak?

    edit 2: öncesinde saracchi tekme salladı(ama gelmemiş dirar'a) diyen var, ben görmedim ama doğru olabilir tabii. doğruysa bence ikisi de kırmızıyla atılmalıydı. topa sert oynandığında benim hiçbir itirazım yok, ama topu bırakıp rakiple oynanmasını ben kabul edemiyorum. mesela penaltı pozisyonlarının ikisi de bence penaltı değil. niyet topa, müdahale topa. sonrasında ekstradan adama bir müdahale arzusu, çabası vs. de yok iki pozisyonda da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın