• 40
    çalıştığı spor kanalından kovulmuş olan antipatik kişi.
    https://twitter.com/...512096393252864?s=19

    kimsenin işinden edilmesini istemem. sonuçta hepimizin derdi ekmek parası. işten kovuldu diye de sevinecek değilim. kendisinin aspor'da fb muhabirliğine yükselişi ile ilgili perde arkasında olanları bilmiyorum ama tv'de izlerken gözlemlerime göre kendisi fb muhabiri olunca önceki fb muhabiri evren yavuz aspor bünyesinde aspor taksi'de şoförlüğe başladı. benim gözlemlerime göre kendisinin aspor'da fb muhabiri olarak gelmesi ile evren yavuz'un önüne engel konup kariyeri hiç edildi. yine görünenler üzerine konuşuyorum ki "herkes ettiğini bulur" diyorum.

    kendisi fb muhabiri olurken başka bir fb muhabirini işinden etti bir nevi. insanlar başarı adımlarını ufak ufak atarak yükselir. birden paraşütle gelip var olan kişinin yerine geçmez. bir gün ali koç fb tv'de basın mensuplarıyla toplantı yaparken aspor muhabiri evren yavuz'u içeri almamıştı. o günden beri evren yavuz'un fb muhabir kariyeri bitti ve bu kişi birden fb muhabiri oldu ve ne hikmetse sonra muhabir değil de yorumcu gibi takılmaya başladı. şimdi ise yine kendisi bir başka ali koç toplantısı sonrası işinden oldu. tesadüf mü? hayır. ilahi adalet.

    evren yavuz'u seversiniz sevmezsiniz orası ayrı ama terbiyeli bir adamdır kendisi izlediğimiz kadarıyla. emirhan gibi kovulmadı(ya da kendisi işten çıkmadı tam detaya hakim değilim) ve taksicilik yapıyor şimdi aspor taksi'de. kanal içerisinde sevilmeyen biri olsaydı o da çoktan kovulurdu ama seviliyor ki kovmak yerine mevkisi düşürüldü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın