resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 464
    14 yaşında büyük bir hata yapılarak a takımda şans verildi.
    14 yaşındaki bir çocuğu 30'lu yaşlarındaki oyuncularla aynı soyunma odasına koymak çocuğa çok büyük zarar verir. altyapıya döndüğünde arkadaşlarına üstten bakar, yürüyüşü değişir, hocasına saygı duymaz...

    15 yaşında milli takımın yüzü oldu...
    14 yaşında galatasaray a takımında şans bulan, 15 yaşında milli takımın yüzü olan oyuncuyu ister istemez menajerlerin kucağına bırakırsınız... bir bakın mustafa'nın instagram hesabında kaç takipçisi var. 16-17 yaşında hiçbir şey başarmadan 180 bin insanın takip ettiği "çocuk", kendini bu takipçileri kazandıran menajere adar.

    mustafa bir iki yıldır bir gram ileri gitmiyor. ya da ileri gitmiyor demek yanlış olur, kendini galatasaray akademisinden büyük görüyor. bu yaz, bir hazırlık maçında oyuna sonradan girmişti ve bana "bu çocuk bu yıl süre alır" dedirtmişti. sonra sezon başladı, mustafa transferler nedeniyle altyapıya döndü, e ben de elimden geldiğince takip etmeye çalıştım... bir baktım mustafa'nın yaz kampındaki halinden eser yok. sahada mutsuz, suratı asık.

    en yakın arkadaşı ozan kabak olan bir çocuğun ilk fırsatta avrupa'ya gitmek istemesi beni şaşırtmadı, zaten ayrılması da sürpriz olmayacaktı benim için. ama 3 şubatta ben galatasaray'da kalmak istiyorum açıklaması yapıp 17 şubatta takımdan ayrılmak istediği için kadro dışı kalmasını hiçbir zaman anlamayacağım.

    ellerimizle gelişimini sekteye uğrattığımız, fazla değer verdiğimiz, haline şahsen üzüldüğüm futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın