resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 3231
    23 subat 2020 fenerbahce galatasaray macinda ben de bir cok sebepten dolayi defansta oynamasi gerektigini dusunuyorum.

    1. muriç ayisiyla fiziksel olarak bogusacak gucte bir tek kendisi var
    2. marcao ile guzel bir ikili oldular ve muslera ile birlikte o bolgeyi kilitlediler ki oradaki uyum cok onemli
    3. lemina siklikla iki stoperimizin arasina girip top cikarmamizda katkida bulunuyordu. lemina’nin yoklugunda o bolgede marcao ve donk gibi pas yapma yetenegine sahip iki futbolcunun oynamasi oyun sisteminin devamliligi acisindan elzem
    4. fener’in tek sistemi rakibe erken pres yapmak. ahmet calik ile bu tarz bir oyuna karsilik vermeye calismak gereksiz risk olur.
    5. orta sahada seri ve donk hic denenmedi ve ne oynayacagi belli degil.
    6. seri cok kosan degil top dagitimini saglayan statik bir futbolcu. onu dengelemek icin lemina tarzi kosan dinamik bir partner lazim. donk cok kosan bir adam degil. duragan oldugu icin begenmedigimiz nzonzi’den hatta bir kalem daha agir bir adam.

    lemina bir cok meziyete sahip bir futbolcu ve onu yedekleyebilecek biri maalesef yok. bu sebeple onun yoklugunda o bolgede seri yaninda iki futbolcu oynamali benim gorusum. dinamiklik ve rakibe yapilacak pres acisindan omer bayram, ileriye dogru yapilacak ekstra katki acisindan da belhanda ile lemina’nin yoklugunu kapatmali, donk’u da yukarida siraladigim sebeplerden oturu defansta kullanmaliyiz naçizane dusuncem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın