resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 412
    bir çok yanlışın yapıldığı konulara sebebiyet vermiş topçudur.

    şimdi şöyle arkadaşlar işim gereği her duruma rasyonel baktığım için işin ahlaki veya karakter boyutunu bir kenara bırakıyorum.

    1- kulüp olarak bu tarz durumlarda kendini nasıl korumaya alıyorsun ? yani 4 5 sene futbolcu yetiştirdikten sonra bir tek futbolcunun ağzına mı bakıyoruz ? avrupada bu işler nasıl yürüyor ? futbolcu dediğin gitmek isteyebilir. herkesi illa karakter gösterecek vefa duyacak değil. sen kendini ne kadar koruyorsun ? yönetimsel olarak hata var mıdır ?

    2- taraftar olarak her gördüğümüz hıyara tuzlukla koşmayı bir türlü bırakamadık. oo aslanım, kaplanım. haydi oğlum. geleceğin hagi'si. gibi cümlelerle herkesin bi tarafını havaya kaldırmayı bırakalım lütfen. elalemin 17-18 yaş altyapı topçuları kendi liglerinin tozunu dumanına katıyor. şampiyonlar liginde top oynuyor. bizimkiler amatörde tutunamıyor. çok kötü altyapımız var. boşuna kimse kimseyi kandırmasın.

    3- teknik ekipler altyapı konusunda çok yetersiz. planlama yok. program yok. 19 yaşında 10 maç yapmamış adama genç diyoruz. gerçi biz 25 yaşındaki taylan'a bile genç diyoruz. alın adamları kiralayın abi. avrupa'ya kiralayın. kim nerede ne yapıyor görelim bir. yok illa rastgele biri çıkacak oynayacak. yolla adamı takip et. oynayabiliyor mu, kadroya alınıyor mu ? kendini ne kadar geliştiriyor izle.

    yani anlayacağınız olaylara tek taraflı bakmayalım. kulün çok hatası var. iki adamın ağzına göre hareket edilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın