resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 367
    kulübümüz ile ilgili verdikleri haberleri genelde doğru çıkan futbolarena’ya göre, sözleşme teklifimizi a takımda antrenmana bile çıkamadığı için reddetmiş ve yolunu avrupa olarak belirlemiş.

    https://twitter.com/...355198914744320?s=21

    mustafa’dan 1 yaş küçük ve bu zamana kadar asla mustafa kadar el üstünde tutulmamış emin a takım ile çalışıyorken mustafa a takıma çıkamıyorsa, burada sorunun kulüpte olduğunu söylemek doğru olmaz. muhtemelen kendisine merih demiral gibi bir yol çizmeye çalışacak. ama merih çok çalıştığı halde onu oynatmayan bir kulüpten, oynayabilmek için ayrıldı. mustafa ise yıllardır aynı fizikte. hiçbir gelişme yok. eğer çalışıyor olsaydı zaten formayı alabileceği bir kulüpteydi. çalışmadığı sürece avrupa’da da forma şansı bulamaz zaten.

    kulübün yaptığı açıklamaya da değinmek lazım. bu mevzu hiçbir şekilde kulübün haksız olmadığı bir mevzu zaten. ama keşke haklılığımızı 17 yaşındaki bir çocuğu linç etmek için kullanmasaydık. galatasaray kulübünün 17 yaşındaki bir çocukla problemi olması hoş bir durum değil bence. en azından açıklamada kullanılan dil, mustafa’dansa biraz daha menajeri iğnelemeye yönelik olabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın