• 850
    https://twitter.com/...342409085071360?s=21

    ne olursa olsun böyle bir üslup ile paylaşım yapmaması gereken sosyal medya hesabımız. sözleşmesini uzatmayan mustafa kapı kadro dışı bırakılmıştır de geç. bu şekilde açıklama gibi yapınca çok yavan bir görüntü çiziyor.

    ayrıca mustafa kapı’ya da hiç kızmaya etmeye gerek yok. belki menajeri aklına girdi, belki merih gibi bir yol çizmek istiyor. hani diyoruz ya “galatasaray’dan büyük değil” vs vs. e bi zahmet sözleşme yenilemek istemeyen 17 yaşındaki çocuğun arkasından “karşı yakaya yolu var, 3.lige ne zaman düşer görcez” vs vs yazmaya gerek yok yani.

    edit: allah allah neden bu kadar ters düşmüş herkes anlamadım. belki ben yanlış düşünüyor olabilirim ama ben bu tweeti okurken “koskoca galatasaray 17 yaşındaki çocuğa bile sözünü geçiremeyen, bunu yapmadığı gibi bu durum galatasaray’ın canını yakmış o yüzden ‘yatılı kalmış da, biz önüne güller sermişiz bir dediğini iki etmemişiz de, emek verilmiş de’ acıtasyonlarını kullanmak zorunda kalmış, diğer yandan ise mustafa’nın ise hali vakti gayet yerinde” havası seziyorum. toplasan 2 maç oynamamış çocuğa bu kadar değer verecek abartıya gerek yok. ayrıca alt yapıdaki diğer kişiler için hiç de öyle olumlu bir yanı olacağını sanmam. gayet herkes aynı düşüncüler ile hayatına devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın