• 32
    çok zor olsada 23. haftayı liderlikle tamamlayabileceğimiz sezon. bugün ki 16 şubat 2020 galatasaray yeni malatyaspor maçı'nı kazanarak puanımızı 42'ye yükseltip 3.sıraya yerleştik ve lider trabzonspor'la aramızda ki puan farkını 2 puana indirdik!
    şimdi gelelim tüm düğümlerin düzeleceği 23.hafta maçlarına ve nasıl lider olacağımız konusuna.

    ilk maçtan başlayalım.
    21 şubat 2020 sivasspor alanyaspor maçı
    42 puanla haftayı kapatan sivasspor şuan 4.sırada ve altımızda. bizim fener maçını kazanmamız durumunda bu maçın sonucunun hiç bir etkisi yok ama diyelim ki kazanamadık bizim için en iyi sonuç beraberlik veya sivas'ın yenilmesi olur.

    2.maçımız ise;
    22 şubat 2020 beşiktaş trabzonspor maçı
    bizim için en önemli olan maç. benim isteğim kesinlikle beşiktaş'ın maçı kazanması. beşiktaş bizim bu sene rakibimiz değil, bir tehdit unsuru oluşturmuyorlar. ama maç eksiği olan bir trabzonspor'un bizim kadıköy deplasmanında olacağımız düşünülürse, puan alması çok ama çok tehlikeli. trabzonspor'u iyicene havaya sokar bu durum.

    3.maç ve ligin kaderini beliryecek maça gelelim;
    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçı
    şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakiplerimiz bu hafta birbirleriyle yapıyor ve bu maçtan önce yapıyorlar. başakşehir dışında. eğer trabzonspor ve sivasspor bu maçlarda puan kaybederlerse bu derbi iki takım içinde ölüm kalım maçı olur! galataray hem liderlik için, hem 20 yıllık seriyi bozmak için çıkacak o sahaya. fenerbahçe ise bir kez daha şampiyonluk için umutlanmak ve seriyi devam ettirmek için çıkacak. fenerbahçe ağır yaralı! en önemli futbolcularından eksik ve moralleri bozuk olarak çıkacak. biz ise bugünki galibiyetten sonra iyicene gaza geldik ve mutlaka bu maçı kazanmalıyız. aksi halde rakiplerimiz puan kaybetmez ve bizde bu maçtan puan alamazsak çok büyük bir darbe alırız.

    4. maç ise;
    24 şubat 2020 çaykur rizespor başakşehir maçı
    başakşehir'in bu maçta puan bırakacağına dair inancım diğer maçlardan daha fazla. rizespor'un kümede kalabilmesi için puana ihtiyacı var yüzümüzü güldüreceklerine dair inancım tam.

    özetleyecek olursak tüm rakiplerimizin puan kaybedeceği 23. haftayı galataray lider bitirecek ve yedi düvele kim olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz inşallah!

    hedef 23 yolunda bu 23.hafta milat olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın