• 1
    2019-2020 futbol sezonunda bizi şampiyonluğa götürecek üçlüdür. sezon başında, nzonzi, belhanda, seri, lemina, ömer, selçuk gibi farklı oyuncularla orta sahayı kurmaya çalıştık fakat liderden 10 puan fark yedik. ne zamanki emre'nin sakatlığı geçti, ömer'i sola kaydırdık, nzonzi'yi gönderdik, belhanda kulübeye geldi; işte o zaman doğru 3'lü ile oynamaya başladık ve sonuçlar da geldi. en basitinden, ligin ilk 4 haftasında 5 gol atmıştık, ligin 2. yarısının ilk 4 haftasında 12 gol attık.

    denizli, konya, kasımpaşa maçlarında bu 3'lü beraber oynadı. sadece içerideki kayseri maçında, lemina* yerine belhanda sahadaydı, o maçı da 4-1 ile geçtik.

    kart cezalarını iç sahada oynayacağımız maçta geçiştirebilirsek, ligde geriye kalan 13 maçta ne kadar yüksek yüzde ile bu 3'lüyü beraber izlersek*, şampiyonluğa o kadar yakın oluruz. tabii ki bizi üzen bir gerçek var ki, bu 3'lüden 2 tanesinin kiralık olması.. bizi yine stresli bir yaz transfer sezonu bekleyecek gibi duruyor. neyse şimdilik bunu kafaya takmayalım da, bu futbolun ve 3'lünün tadını çıkaralım.

    tekrar ediyorum, 2019-2020 futbol sezonunda, bizi şampiyonluğa götürecek üçlüdür efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın