• 26
    yine fikstür avantajı saçmalığı ile fenerbahçe’ye gaz verilmeye başlandı. neymiş efendim 14 maçın 8’ini içerde oynayacakmış, büyük takımlarla maçlarını oynamış. bilmiyorlar ki fenerbahçe zaten düşme hattındaki takımlara yeniliyor. üst sıradaki takımlara karşı ligin ilk yarısında maç kaybetmedi ama ikinci devre trabzonspor’a kaybetti.

    güdümlü futbol yorumcuları, türkiye liginde artık kolay maç kalmadığını bir türlü anlamıyorlar/anlayamıyorlar. iç saha dış saha fark etmeksizin her takım her takımı yenebilecek güçte. bunu bu sezon yine/yeniden hep beraber göreceğiz.

    son iki sezonda da, galatasaray’ın son beş haftada fikstürünün zor olduğu zamazingosuyla galatasaray’ın motivasyonunu düşürmek için fbjkliler bir hayli gayret ettiler ama sonuçta gördük ki yapılan yorumların tamamı andersondan masallarmış.

    bu sezon da ben şahsen fikstüre hiç bakmıyorum. galatasaray şu anda yükselişte. emre akbaba, saracci ve onyekuru takviyeleri takımın yaş ortalamasını düşürürken hız katsayısını ikiye katladı. ömer bayram, feghouli, falcao seri ve lemina kaptanları muslera’ya uyum sağlayıp şampiyonluk moduna geçtiler. büyük konuşmak istemiyorum ama bu takımın yenemeyeceği hiçbir takım yok kanaatimce. iç saha-dış saha farketmeksizin söylüyorum bunu.

    kupa maçları da dikkate alındığında, şampiyonluğa oynayan trabzonspor ile fenerbahçe’nin iki maç yapmaları muhtemel. kadro genişliğine sahip olmayan fenerbahçe’nin bu yükü kaldırabileceğini düşünmüyorum ama galatasaray’ın kadrosu çok geniş ve her mevkide en az iki kaliteli oyuncumuz var. kadro genişliği açısından galatasaray’a en yakın takım trabzonspor.

    yani kısaca fikstür zormuş kolaymış hiç dikkate almıyorum. alanları da maksatlı buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın