• 6
    ve bir super bowl gecesine daha girmiş bulunuyoruz 02.30'da başlayıp yaklaşık olarak 6 civarlarında bitecek olan bu heyecanlı maçı televizyon ekranından izlemeyi çok isterdim ama ne yazık ki digiturk'te fox sports yok. başka kanalında verdiğini düşünmüyorum maçı. eğer veriyorsa yeşillendirebilirsiniz beni. onun haricinde linkler deryasında kürek çekeceğiz... maç içerisindeki notlarımı da bu entry altında az çok girmeye çalışacağım biranızı alın ve bu heyecana ortak olun. iyi seyirler...

    edit1: maçtan önce 2 takım ve oyuncuları hakkında bilgi almak istiyorsanız bu güzel entry işinize yarayacaktır.
    https://www.eksisozluk.com/entry/101491861

    edit2: şuan kendim için çok kötü bir haber. elektrikler gitti ve şarjımda %23! daha bir buçuk saat var ama bu güzel gece rezil olmasın istiyorum.

    edit3: derin bir ohh! elektrikler geldi. o zaman bunun şerefine türk hava yolları'nın bu gece göstereceği reklamının teaserini izleteyim sizlere.
    https://youtu.be/jvssNjsY818

    edit4: klasik amerikan şovları ve probagandalarını da bitirdiğimize göre artık başlayabiliriz. ilk hücum chiefs'in!

    edit5: maçın ilk sayısı field goal ile geldi.
    san francisco 49ers 3 kansas city chiefs 0

    edit6: vee touchdown chiefs!
    san francisco 49ers 3 kansas city chiefs 7
    chiefs maçın başındaki heyecanını atmışa benziyor. ilk dakikalarda savunmada göze batmışlardı. maç beklediğimden akıcı ve güzel geçmekte.

    edit7: field goal chiefs!
    san francisco 49ers 3 kansas city chiefs 10
    patrick mahomes neler yapıyorsun sen öyle. inanılmaz bir yeteneği var bu çocuğun!

    edit8: vee touchdown 49ers!
    san francisco 49ers 10 kansas city chiefs 10
    chiefs savunması inanılmaz derecede kötü! ers resmen balta gibi yarıp geçti savunmalarını. ve bu benim çok hoşuma gitti! maç iki takım arasında çok gidip gelecek :)

    edit9: ilk yarı iki takımın beraberliği ile tamamlandı.
    san francisco 49ers 10 kansas city chiefs 10
    chiefs savunmada kötü sinyaller vermeye devam ediyor. bu böyle devam ederse işleri çok zor. 2. yarı bizi daha zevkli bir maç bekliyor olacak. ve geçelim şimdi hayranı olduğum 2 muhteşem kadının muhtemel muhteşem şovuna ama şova geçmeden önce reklamlara değinmek istiyorum. bir medyacı olarak dikkatle izlediğim başka konuda bu muhteşem reklamlar. gerçekten bu adamlar işlerini çok iyi biliyorlar takdir etmekten başka bir şey diyemem. şuana kadar favori reklamım cheetos reklamı. uzatmadan şova geçelim...

    edit10: şov hakkında diyeceğim tek bir şey var. bunu nasıl başarıyorlar? ya sadece yarım saat kadar kısa süreli bir ara nasıl bir anda kocaman bir konser alanına çevriliyor? daha yeni burda touchdownlar yapılıyordu ya? ve resmen kurgulu murgulu klip izliyorum şaka gibi gerçekten. dünya kupası finallerinde şöyle şovlar izleyemiyoruz. gerçekten muhteşem bir başarı!

    edit11: field goal 49ers!
    san francisco 49ers 13 kansas city chiefs 10

    edit12: patrick mahomes resmen topu ers'e hediye etti. chiefs savunmasının azizliğine uğruyacak gibi duruyor.

    edit13: vee touchdown 49ers!
    san francisco 49ers 20 kansas city chiefs 10
    bu sezon nfl'i takip edenlere sormak istiyorum. chiefs bu savunma ile buralara nasıl gelebildi?
    bu arada thy'nin reklam filmini paylaşmak istiyorum.
    https://twitter.com/...148368810762240?s=19

    edit14: chiefs maçtan iyicene düştü. 49ers kanın kokusunu aldı bir kere. birazdan yapacakları hücumdan netice alırlarsa bu senenin şampiyonu belli gibi olur.... bir netice alamadılar. chiefs için umut devam etmekte. oyunun bitmesine 9 dakika var.

    edit15: vee touchdown chiefs!
    san francisco 49ers 20 kansas city chiefs 17
    patrick mahomes takımına hayat öpücüğünü verdi! oyunun bitmesine 6 dakika kaldı. son anlar baya heyecanlı geçecek gibi.

    edit16: vee touchdown chiefs!
    san francisco 49ers 20 kansas city chiefs 24
    patrick mahomes muhteşem oyunu ve yeteneğiyle resmen takımını hayata döndürdü. gerçekten muhteşem bir oyuncu bu çocuk! şimdi 2.44 dakikalık bir şölen izleyeceğiz. chiefs savunması kendine gelecek mi acaba?

    edit17: ve touchdownnnnn chiefs!
    san francisco 49ers 20 kansas city chiefs 31
    ve chiefs muhteşem bir geri dönüş ile fişi çekiyor!

    edit18son: maç sonucu: san francisco 49ers 20 kansas city chiefs 31

    super bowl liv şampiyonu kansas city chiefs oluyor. chiefs kötü savunmasına rağmen kazanmayı başararak şampiyonluğunu ilan etti. her ne kadar kötü bir kalen olsada patrick mahomes gibi yetenekli bir komutanın varsa oyunu kazanmayı başarabiliyorsun. oyuna gelirsek super bowl'a yakışır bir oyun oldu. zevkli ve heyecanlıydı. bana göre iki takımda kazanmayı hak etti ama her sporda olduğu gibi tek bir kazanan olacaktır her zaman. organizasyona gelirsek amerika kendisini bir kez daha kanıtlamayı başardı. artık bu 4 saatlik amerikan rüyasından uyanıp gerçek hayata dönme vakti...
App Store'dan indirin Google Play'den alın