17.Hafta Maçı
18:00 Ahmet Cömert Spor Salonu
90 - 79
  • 1
    lig üçüncüsü galatasaray ile dokuzuncu sıradaki mersin yenişehir belediyesi çukurova basketbol* takımını karşı karşıya getirecek olan karşılaşma. geçen haftayı mersin büyükşehir belediyesi'nin ligden çekilmesi sebebiyle bay geçmiştik.

    ligin ilk yarısında deplasmanda kazanmıştık ama o günden bu güne britney sykes, lara sanders ve son olarak bu hafta içi jantel levander ile kadrolarını güçlendirdiler. biz ise sakatlanan claudia'nın yerine dahi bir oyuncu alamadık. rakipler sezonda 3 yabancı takviye yaparken biz 3 yabancı ile sezonu götürmeye çalışıyoruz.

    bu arada, ezelden beri cumartesi-pazar oynanan bu ligde enteresandır yine iç sahada oynadığımız son lig maçını pazartesi, bu maçı da cuma oynuyoruz. zaten 100 kişiye oynayan takımın o seyirciden de mahrum kalması için birileri elinden geleni yapıyor. son 10 yılda üst üste oynamayı geçtim, hangi takım toplamda kaç kere hafta içi maç oynamış? zaten varlığında dahi çatır çatır doğradıkları galatasaray'ın 100 seyircisinden mi korktular, yoksa yönetim zaten taraftar da gitmiyor maça argümanı desteklensin diye mi inadına hafta içi oynattırıyor gerçekten merak konusu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın