• 20
    iç sahada oynayacağımız ve görece diğer maçlarımıza göre rahat geçmesi beklenen karşılaşma. bu beklentileri gerçeğe çevirmenin tek yolu iç saha avantajı ile tempolu, baskılı bir oyun ile başlamak. maçta lemina kart cezalısı, falcao ve saracchi ise sakatlıkları nedeni ile riske edilmez diye düşünüyorum. rakipte de mensah kart cezalısı. zaten oldukça kötü giden bir takım kayserispor. olması gereken bu maçta bol tempo yapıp bol gol atıp hem moral depolamak hem de ilerleyen oyunumuzu biraz daha geliştirmek olmalı.

    bu haftanın diğer bir kritik tarafı fenerbahçe'nin trabzonspor deplasmanına* gidiyor olması. iki kulüp arası şu an baya baya gergin. bu durum sahaya ne kadar yansır bilinmez ancak tam anlamıyla ete para vermeyin, birbirinizi yiyin diyeceğimiz türden bir maç. beşiktaş ise rize deplasmanına* gidiyor ve oradan da sağ çıkmaları çok olası değil gibi. başakşehir ise gençlerbirliği ile içeride oynuyor* ve sorun yaşayacaklarını sanmıyorum. lider sivasspor da antep deplasmanında* ve burada da puan bırakacaklarını düşünüyorum. kısaca direk rakiplerimizin bir çoğunun puan kaybı yapacağının garanti olduğu bir haftada puan kaybı lüksümüz bulunmuyor.

    son dönemde yükselen grafiğin devam edeceğine inanıyorum. takım sahaya çıkıp gerekeni yapacaktır. haftayı 3 puan ile kapatıp yolumuza devam edeceğiz.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın