Türkiye Kupası Son 16 Turu Rövanş Maçı
20:30 Vodafone Park
2 - 3
  • 1
    türkiye kupası son 16 turu rövanş karşılaşması, ilk maçı erzurumspor 3-2 kazanmıştı. başladı başlamadı derken erzurum 30. saniyede şapladı, abdullah avcı seviyorum seni.

    https://streamja.com/31N6

    edit: şapladı degil sapladi olacak ama olsun boyle de olmuş sanki.

    dakika 6 -- diaby yerde yat penaltı aldi sansınlar hadi gulum.

    dakika 8 -- erzurum kalecisi panter, iki çok güzel pozisyonu ardi ardına kurtardı.

    dakika 9 -- nkodou yerde yatıyor gülüyor hakeme, ne güzel faul verdin lan diye. elneny kolları 215 derece açınca hakem cakti sariyi, oyuna denge geldi.

    dakika 11 -- caner hakeme atar yapacaktı, bakti hakem ciddileşti, kacirdi gözlerini. diaby çerçeveyi bulamadı, atar bunlar da yer de o yüzden cok güzel eglence.

    dakika 13 -- mücahit ile hasan ayaroglu gökhan gönül ile billur geciyor.

    dakika 16 -- loris karius isliklaniyor, cok guzel hareketler bunlar.

    dakika 20 -- ljajic'in kafasini erzurum cizgiden cikardi, korner. bir avuç taraftar bagiriyor filan.

    dakika 22 -- nkodou bizi diskoya gotur.

    dakika 24 -- ayaroglu at oğlum o pesi ya, ohoo. sonra öyle kafani tutunca bi şey olmuyor, 24. dakikada 2-0 yapınca oluyor ama. ama yok yok, yorun besiktas'i acımayın.

    dakika 25 -- oguzhan faul yapıp kızıyor, avci zaten kizarmis bile sakin abdullah kalp malp, dikkat et kendine.

    dakika 30 -- umut nayir o pasi bana at istersen he. derken yaydan çok güzel auta atti.

    dakika 33 -- oguzhan'i yatırdılar, damdan dama ucurdular derken nkodou atti bos kalere. gol, 1-1. kusursuza yakin performansi varmis bugun spiker oyle dedi, biz bu adamla ayni mac izliyoruz, üstelik o bunun üstüne para kazanıyor adaletin yok dünya.

    https://streamja.com/9aWR

    dakika 36 -- roko mudur nedir ben kazigim bana inek bağlayın diye bagiriyor, beşiktaş kornerinden erzurum tac aldi.

    dakika 38 -- hakem roka'yla baska birini uyardı, haberi alan diaby gelişine allah ne verdiyse yaydan vurdu, atti, güzel atti ama neyse dur bakalım daha saçmalarlar bunlar, herkes saçmalar.

    dakika 39 -- kaleci göremedi yea diye gol iptal, bence çok kapamiyor ama besiktas icin üzülecek halim yok. adalete uzuluyoruz arada su ülkede, o kadar, sonra biri gelip koyayım yetime diyince o üzüntü geciyor, iste öyle salak bi yerdeyim sozluk.

    dakika 43 -- osman cok güzel cikardi ljajic'in iceri kestiği topu, ama spikerin bir osssmaaan deyisi var ki, 16 yasinda ergen karizması. üstelik cok zevk alıyormuş mac izlerken, bak o konuda katılıyorum yiyin birbirinizi hadi gulum.

    dakika 44 -- mücahit hakli bi sari yedi, sakin gencler.

    dakika 45 -- nkodou'dan usta isi bir pas, erzurum aut kullanacak. bir dakika uzatma.

    devre arasi -- cok güzel mac, caniniz sikiliyorsa izleyin, besiktas'la eglenin. ikinci yari teknik direktörler çok ilginç mükemmel seyler yapabilirmiş, emrah bassan filan girer belki. ben yemek yiyeyim hadi iyi gunler, baska biri devam etsin.

    yemek gelmedi, ama disardan biri baksa erzurum super lig takimi dermisiz, öyle diyorlar sag olsunlar bu isten para kazanıp televizyonda yorum yapanlar. besiktas pas atamıyor, atsa da tutamıyor, daha da atsa kaleci göremiyor, diyen yok.

    rashad mohammed'in yerine emrah bassan, ba'nin yerine de artık siz diyin sissokho, ben diyeyim sisokko papi cisse, girdi iste birileri yani.

    dakika 46 -- aha emrah 30 saniyede yine fırsat yakaladı, oltan bu sefer kacirdi.

    dakika 47 -- oguzhan kızıyor nkodou'ya, duvar pasi olsun diye rakibin ortasına top atti diye. sanki kendi olsa atacak ha. derken faul aldi nkodou, serkan tokat'in gozu oyuncuların uzerinde, caner daga tasa vurdu ceza sahasinda 6 kisi olmasina ragmen, hiç değişme caner.

    dakika 48 -- avci mac sonunda mor olur mu, kirmizidan devam mi eder? aliyoruz izleyici cevaplarını hadi bakalım.

    dakika 49 -- sanki kar yagmis gibi, her yer bembeyaz. boş koltuklarmis meğer. sence burak'i oyuna alacak mi, ha?

    dakika 51 -- hasan hatipoglu yerde, nayir tekme atti, tokat kronometriyi durdurdu aferin oğlum.

    dakika 52 -- 8500 futbolsever, taraftar, vodafone park'ta bu karsilasmayi takip ediyor, ne kadar güzel. erzurumlu olsam giderim mesela hava soğuktur ama boyle eglence para versen bulamazsın.

    dakika 53 -- osman çok güzel aralara giriyor nazar degmesin. kayacan napiyorsun yavrusu, he?

    dakika 54 -- emrah bassan korner aldırdı, tecrübeli futbolcu bir baska oluyor yahu. karius ustaca yakaladı topu helal be.

    dakika 55 -- rocco cok güzel bir diyagonel pasla autu buluyor yine. sakatladılar osman çelik'i bu arada. emrah topla güzel kostu ardından, besiktas'i rencide etti takımca yine derken hakem durdu oyunu, osman'ima bakacaklar.

    dakika 57 -- gokhan gönül dagi tasi bulmaya çabalıyor ve başarıyor, tekrardan.

    dakika 58 -- nkodou'nun denediği bilmem kacinci ya tutarsa pasi, gokhan gönül autu yine, yeni, yeniden buluyor, helal olsun.

    dakika 59 -- oguzhan barbi bebek gibi atladı yere, sonra sinirlendi. su adami sokakta görmek çok isterim, komik cocuk. abdullah da siritiyor, biliyorsunuz sinirlenince siritir arkadas, bizim maclarda cok yapar, bir de oguzhan yere atladı gordum ama yine de faul olsa ya derken.

    dakika 61 -- ibrahim akdag caner'i bakkala gönderdi, camel kalmamış, geri getirdi. kavga istiyorum. derken umut nayir yerini burak yilmaz'a bırakıyor, birileri isliklaniyor pek tabii, oguzhan oynamaya devam ediyor ahahaha.

    dakika 63 -- burak ilk denemesinde topu kontrol edemiyor, bi dahakine sefere artık canim üzme kendini, acma kollarını kafanin ardında üzülüyormuş gibi, uzuluyorum.

    dakika 64 -- nkodou osman, caner osman, yine osman derken kral atti golunu besiktas 2-1.

    https://streamja.com/K90V

    dakika 65 -- avci eller havaya diyor, mutlu, umutlu. gol geçerli.

    dakika 66 -- premier league cok mutsuzmuş vardan oturu. ulan dingil, adamin karar vermesi 15-30 saniye sürüyor, seninki 6 dakika, ne alakası var ikisinin ya okuz. yine yiyordu zaten besiktas, kalede güven veren karius olduğu surece umutlar tükenmez.

    dakika 67 -- goooooool sisokko ahahaaaa besiktas kumeye, loser karius yedi yine allah'im seni gonderen liverpool'lara sukurler olsun. avci uzgun, avci kizgin.

    https://streamja.com/eLMN

    haydi yemek geldi, maçtan sonra gorusuruz.

    dakika 72 -- oltan affetmiyor besiktas'i. 3-2. besiktas kümeye.

    https://streamja.com/jNMO

    dakika 89 -- serefli, ikinci en buyuk eglence besiktas.

    dakika 90 -- avci istifa ahaha.

    mac bitti.

    yuhalayin yuhalayin, benim yerime de yuhalayan opuyorum sizi 8500 taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın