• 2
    gün itibariyle kampanyamıza hoş geldiniz ey ahali !!!

    sosyal medyanın sorumsuz, tahammülsüz, kara mizah düşkünü, hayatın gerçekliğinden uzak, bencil ve anlık tepkilerle dolu grubu burayı da yangına çevirdi. emeği geçen tüm yazarları tebrik ediyorum. helal olsun vallahi, yalı çocuğunun sosyal medya karıştırma timinin başaramadığını biz başardık.

    sinirlerim o kadar sağlam olmadı için hepsini okuyamadım ama okuduklarımdan sonra hayal kırıklığım anlatılamaz boyutta. ben nasıl bu grubun içindeymişim, kendimi sorgulamaya başladım.

    --- hata 4'üncü terim döneminin başlamasıymış meğerse, lafa bak. bugün galatasaraylıyım diye övündüğün ne varsa çoğu terim sayesinde ettiğin lafa bak. kaldı ki son dönemine iki şampiyonluk ile giriş yapmış adam. sayesinde şampiyonlar liginden aldığımız yaklaşık 500 milyon tl sayesinde artı bakiyedeyiz. her yerde artıdayız diye hava atmasını biliyorsunuz ama bunu kazandıranı pas geçiyorsunuz.

    --- son iki senede kötü futbol oynayarak şampiyon olduk safsatası var birde, ne bekliyordunuz anlamadım da. geçen sene ligin uçan kaçan über takımı başakşehir'i arenada madara edişimizi 15 dakika da dört gol atışımızı (2'si sayılmasa da) ve oyun olarak ezdiğimizi ne çabuk unuttunuz. terim ile son iki kadıköy deplasmanında birini hain tolga diğerini hakem müsveddesi palabıyık yüzünden egemen ve etkili oyunumuza rağmen galip gelemediğimizi sadece ben biliyorum galiba. içeri de her maç rahat kazandığımızı da sadece ben biliyorum çünkü 2 şampiyonluğu berbat futbolla kazanmışız baksana.

    --- arda turan karakter açısından sıkıntılı eyvallah. melo hepimize göre (bende dahilim) efsane, ancak takım arkadaşını ciddi bir sebep olmadığı halde soyunma odasına kilitleyip bayıltana kadar dövüyor ama o efsane kalabiliyor kimse de bu olayı hatırlamıyor.

    --- gökhan çıra üzerinden terim'i eleştirmeye çalışmanın tam karşılığı bel altı vurmaktır. kendi adımıza doğruyu ararken nerelere varabiliyoruz bir bakalım.

    --- orospu rengi olan formalarımız olayı. hala daha benimle mor menekşe diye taşşak geçiyorlar. ben o konuda ardaya sonuna kadar katılıyorum. harici bir renk seçebilirsiniz buna itirazım yok ama mor ve pembe nedir arkadaş yaa. lgbt'lilere özel forma ise bu tasarımlar anlarım da bana niye dayatıyorsun.

    --- arda'nın alacağı para henüz belli değil iken neyin hayır kurumu oluyor burası. bakın fazla para alacaksa bende bunu dibine kadar eleştiririm çünkü arda'nın mevcut şartlarda ya bedavaya oynaması lazım yada 1 m euro altı bir rakama. gerisini şahsım adına bende kabullenmem.

    --- ömrü hayatında galatasaray'a karşı saygısızlık yapmadı arda. her ortamda ve her fırsatta galatasaraylı olduğunu gururla söyledi.

    sonuçta arda özel hayatı son derece sıkıntılı ama galatasaray sevgisi sorgulanamaz birisi. yahu bırakın da fatih hocamın tek kusuru bu olsun, tek hatası bu olsun. ne büyüttünüz konuyu arkadaş ya.

    birde öyle bir algı yaratıyorsunuz ki bizim camia süt dökmüş kedi sanki, kulüp olarak taraftar olarak bizim de bir çok hatamız var herkes gibi. ortalama türk insanıyız işte fenerliden yada beşiktaşlıdan biraz önde olabiliriz ama öyle çok da uzakta değiliz.

    konunun gereksiz yere büyütülerek camiamıza zarar verdiğini görüyorum yapmayın renktaşlar. içinizde sakladığınız yada bugüne kadar sessizce dillendirdiğiniz kininizi bugün kusmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın