resim
Sarper Barış Saka
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 21
    (bkz: 15 ocak 2020 çaykur rizespor galatasaray maçı)

    maçta verilmeyen penaltı şu haliyle kendisine yazar. pozisyon olduktan sonra futbolcularımızdan ömer'di sanırım, rize atağı bittikten sonra hakem halis'e vara niye gitmiyosun diye işaret ettiğinde, "zaten baktılar" diye cevap verdi halis.

    şunu bi anlayalım artık, orta hakemlerin vara gitme yetkisi yok. yani diyelim bir penaltı verdiler, hemen var odasıyla bağlantıya geçip "ya ben penaltı verdim ama pozisyona bakmak istiyorum" deme şansları yok. var çağırırsa giderler, ki burda da hala gitmeme opsiyonları var, ama çağırmazsa buna rağmen gitme şansları yok.

    sonuç olarak penaltı pozisyonunda vara çağırmamıştır halis'i. "çağırmış olabilir ama ya halis gitmemişse" diyenler için de 2018-2019 sezonunda kadıköy deplasmanındaki pozisyonu hatırlatırım, orda bülent yıldırım çağırmış, yaklaşık 3 dakika kulaklıkla pozisyonu tartışmışlar ve sonucunda ali palabıyok
    ben gördüm vara bakmıyorum" demişti. burda hiç diyalog bile yaşanmadı. muhtemelen kulaklıktan "oyna devam" demiştir halis'e. sonuçta da penaltımızı yemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın