• 552
    mevcut durumlarını büyük bir keyifle izlediğim, bir zamanların azılı fenerbahçelileri. çok zor durumdaysalar eski başkanları gelip kurtarsın kendilerini, sırf galatasaray'dan aldıkları milyon euro'larla 10 tane takım kurulurdu, adam gibi yönetselerdi gelen paraları. hiç olmadı ali abilerine koşsunlar "beter ol" kampanyası yapma konusunda kendilerine birkaç tüyo filan verir, uslu bir çocuk olurlarsa belki sponsorluk bile kopartabilir kanarya parçaları.
    eskişehirli galatasaraylılar alınırsa da alınsın, benim memleketimin takımı böyle yapsa değil desteklemek adını bile anmam. başına gelen her şeyi hak etmiştir bir takımdır. bence yaşadıkları az bile.
    bu arada kendilerine olan tavrın sebebi bahsi geçen transferler değil, malum sezondaki mevzulardır. yurdum insanının balık hafıza sendromu yine tekerrür etmiş anlaşılan, çabuk unutuyoruz her şeyi. yoksa tabii ki futbolcularını en yüksek fiyata satmak en doğal haklarıdır ama mesela transferler değil. kaldı ki onca transfer girdisinden sonra takımın bu halde olmasına mevcut yönetimi ses etmeyip hesap sormuyorsa bir zahmet sekidika transferinde de konuşmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın