resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2255
    arka arkaya yaşadığı çok büyük sakatlıklara rağmen azmetmiş ve beklenenden erken toplu antrenmanlara başlamış oyuncumuz.

    aynı sezonda iki kere kemik kırılması yaşadı. eşine az rastlanır bir talihsizlik bu. ancak kendisi verilen programlara harfiyen uymuş ki bu kadar erken dönebiliyor. profesyonelliğini kanıtlaması açısından bu husus önemli.

    gelelim işin mental kısmına. bu kadar büyük sakatlık yaşayan oyuncular genelde sakatlık korkusu yaşarlar. ancak kendisini bizden uzak tutan sürede bir kere bile kendisini demotive görmedik. umarım kulüp bu süreçte kendisine gerekli psikolojik desteği sağlamıştır. beni en çok endişelendiren faktör bu açıkçası.

    teknik boyutuna gelecek olursak izlediğimiz süreçte kendisinin gol bölgelerinde etkili bir oyuncu olduğunu söyleyebiliriz. ikinci forvet rolü kendisi için biçilmiş kaftan. kaleye ne kadar yakın oynatırsak o kadar verim alacağımızı düşünüyorum. ilk başlarda fiziksel mücadeleden kaçınması olası. zamanla bunu aşarsa takım için önemli bir rol oyuncusu olabilir. uzaktan şut tehdidi ve gol koklama özelliği kilidi açamadığımız maçlarda işimize yarayacaktır.

    kendisinden beklentiyi çok yüksek tutmamak gerek. direkt gelip ilk 11e yerleşmesi mümkün değil. başlarda 30 dakika gibi sürelerle maç kondisyonu kazanması gerekecek. bu süreci nasıl atlattığına göre galatasaray kariyeri şekillenir. karakteri çok düzgün bir kardeşimiz emre. umarım galatasaray ve kendisi için her şey çok güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın