resim
Erling Braut Håland
Takım:Man City
Mevki:Santrfor
Yaş:23
Boy:1.95
Uyruk:Norveç
  • 100
    dortmundun yeni golcusu.

    anlam veremedigim birsey var. bu adam bu piyasada nasil sadece 20m euroya transfer oldu ? eli yuzu duzgun bir adam 20 mac performans verdigi anda 50m euro oluyor en az. ayni kafada bakacaksak ozan kabak 13 super lig, 4 mac sampiyonlar ligi performansiyla sifirdan gelip 11m euro satis yapti.

    20m euro fesih bedeli mi vardi sozlesmesinde ? bildigim kadariyla, belli bir bedel teklif edildiginde ayni tutari kendi takimlarinin karsilamasi halinde oncelik onlarda oluyor.* boyle bir olanak varsa eger neden dortmunda gitmesine izin verildi ?

    kafam cok karisik. bu adam bu piyasada ederinin cok altinda transfer yapti. ki birebir rakibine transfer yapti sayilir. gercekten algilayamiyorum oynadigin sistemde oynayan salzburgda acayip is yapan bir futbolcuyu leipzigin birakmasi cok sacma geliyor. futbolcunun karari desen, neden dortmund diye sorasim geliyor bu sefer de onca takim varken. ben bu isin icinden cikamadim.

    edit: medya organlarinda 30m euro bedelle transfer oldugu soylense de, transfermarkt verilerinde 20m euro gozukuyor, bende onu baz aldim. ki almasamda 30m euro bile ederinin cok altinda.

    kaynak: https://www.transfermarkt.com.tr/...rofil/spieler/418560
App Store'dan indirin Google Play'den alın