resim
Lucas Edward Neill
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:46
Boy:1.85
Uyruk:Avustralya
  • 209
    sabahtan beri hakkinda entry girmek için sabirsizlandigim yeni transferimiz.

    simdi bu adam ile husumetimiz birkaç aya dayanir. hatta yazin gelmesi için baya istekliydik, gelmeyince ve lu-cash sesleri yukseldikçe "amaaaan kendi kaybeder" moduna girdik. ama benim sahsen hep istedigim bir isim olmustu bu lucas. adi bizimle anildigindan itibaren westham, everton ve milli takim maçlarini daha dikkatli izler olmustum. ve evet, uzuluyordum bize gelmedigine, çunku saglam oyuncudur, ve bir kaza olmazsa kesinlikle katki saglayacaktir takima. ki zaten su an stoperlerimizi dusundugumuzde onlardan iyi olmamak zor olsa gerek. umarim medya onu rahat birakir, taraftar sahip çikar ve çok iyi bir baslangiç yapip defansimizi toparlar.

    burun kiviranlarda olmus transferine, onlara allah sizi islah etsin demekten baska birsey bulamiyorum. simdi burada size inamotolar layik felsefesi yapmayacagim, beklentiler yuksekti kabul***, birden sapkadan lucas neill çikinca "ama biz marquez'i istiyorduk ki" tepkisi olustu. isteyebilirsiniz canlarim, atis serbest, lakin gerçeklerden bu kadar uzaklasirsaniz isin sonu hayal kirikligi olur tabi. o beklentileri yukseltende suç asil ama neyse... devre arasinda yapilabilecek en saglam transferi yaptik bence. spektakuler transferlerden çok takima direkt katki saglayacak bir isimle anlastik.

    "lucas geldi kewell kalacak" baglantisini kuran arkadaslari da anlayamiyorum. ne alaka allah askina... kewell zaten kalmak istiyor, kalip kalmamasi tamamen yonetim ile alakali su saatten sonra bence.

    neeskens'in lucas'i daha onceden istemis olmasi da ayri bir guven kaynagi tabi. rijkaard ve neeskens onay verdiyse**, bize de hayirli olsun demekten baska birsey dusmez. hosgeldin yakisikli çocuk...*

    *

    itiraf editi : ayrica birkaç ay once el guaje7 ve harrykewell19'la kendisine photoshop'la parçaliyi giydirip bir sure msn'de kullanmistik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın