resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1471
    takımımızın 2019/20 sezonunun ilk yarısındaki can suyu olmuş, beklenmedik yükselişiyle çok önemli işler başarmış olan futbolcumuz.

    geçen sezon sonunda yollarımızı ayıracağımızı, ayırmamız gerektiğini düşünüyordum fakat şu an çok rahat bir şekilde iyi ki ayırmamışız diyorum. skora katkısıyla, dinamizmiyle, paslarıyla, çalımlarıyla hiç beklenmedik bir şekilde çok üst düzey katkı verdi ve belki de bugün hala lig yarışının içindeysek bunda muslera ve lemina ile birlikte aslan payına sahip.

    28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçında takımımız sezonun en iyi oyununu oynarken ömer de bu sezonki harika performansının zirve oyununu oynadı. ligin ikinci yarısına da hız kesmeden gireceğini düşünüyorum. özellikle çevresinde yavaş, durağan ve doymuş oyuncular olmadan oynadığında çok daha üst seviyeye ulaşabileceğini göstermiş oldu.

    hiç adetim değildir entrylere ofsayt oy kullanmak fakat bu başlığın altında ''yeteneği kısıtlı'', ''yeteneksiz ama azimli'' şeklinde tabirler gördüğüm entryleri kimse kusura bakmasın ofsaytlıyorum. 10 hakkım olsa 10 kez ofsaytlarım. ömer çalım atabiliyor, boydan boya sahayı driblingle geçebiliyor, çok kaliteli paslar atabiliyor, pres gücü yüksek, top çalıyor, hücumda rol alırken savunmasına yardımı hiç eksik etmiyor., duran top kullanabiliyor, orta açabiliyor... liste uzar gider. ömer ne kadar azimli ve hırslıysa o kadar da yetenekli arkadaşlar. her çok koşan futbolcu yetenek açığını koşarak kapatmaya çalışıyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın