resim
Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Hollanda
  • 173
    sayesinde öyle yorumlar görmüş olduk ki, daha gelmeden şaşırttı hepimizi,

    ruud van nistelrooy geldiğinde heyecanlanmayacak biri var mı aranızda? ya da onun, bizim marka değerimize bir şeyler katmayacak bir marka olmadığını savunan?

    ruud van nistelrooy'dan bahsediyoruz galiba. top oynayamayacak kadar yaşlı! olan ruud'tan... roberto carlos geldiğinde hangimiz içten içe bir ''vay be'' demedik? çoğumuza sorsalar, ''yaşlı'',''son demleri'', ''tatile geldi'' deriz. evet, ismi kadar yarar sağlayamadı ama ismiyle yarar sağladı. bu ülkeden bir roberto carlos geçti. çoğumuzun, top oynarken adını, ''carlos, carlos vuruyor'' diye zikrettiği... hayranlık ile izlediği... ruud'un daha fazla yarar sağlayamayacağını kim söyledi?

    nonda mı, lindo mu gidecek de gelecek? nonda bu takıma çok şey kattı, hemen yol verelim demek ayıptır. deniyor,

    nonda 24 yaşında mı? tamam bir şeyler kattı. bunu kim inkar etti? ama bu formuyla gitme zamanı gelmişse teşekkür eder, göndeririz. he biri gidecekse illla, lindo gitsin derim o ayrı. ayrıca, o zaman hasan şaş'da gitmeseydi, çok şey kattı. halı saha maçındaki göbekli abi gibi takılırdı artık. bunları aşalım.

    kim yedek kalacak? hiç karışmasın ortalık kadro böyle iyi. gibi yorumlar var bir de...

    rekabet olmasın hiç değil mi? baros mu var forvette? tamam o zaman! o yerinin garanti olduğunu bilsin. nasıl olsa nonda da arkadan bir tehdit değil, kendisi sakatlandığı zaman 3 ortalama ile oynayan takım, gol atmakta zorlansın.
    yok denecek kadar az bir amatör futbol yaşantım olsa da, bir kulüp yaşantısı olan herkes bilir ve söyleyebilirim ki, antremanda rekabet olmazsa, sahada başarı olmaz.

    mustafa sarp çıktığında ayhan girsin hep değil mi? ayhan yoksa mehmet güvenler çıkartırız yeniden! baros çıktığında gözün kapalı ''nonda'' de. nonda yoksa kewell'ı çekeriz forvete... neill gelince marquez gelemesin, çünkü emre güngör hep sağlam!, keza gökhan zan da öyle, he hiçbiri olmazsa o kewell koşa koşa stopere gelir. servet'i kimse kesmesin zaten, 18'lik emre aşık'ın 15 senesi var daha hem!
App Store'dan indirin Google Play'den alın