resim
Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Hollanda
  • 171
    hayallerde yaşamayalım.

    kewell, keita, elano, baros, ruud, neill, franco.

    etti 7. kim yedek oturacak?

    çok iyi futbolcudur fakat gelmesi gereksiz olan futbolcudur.

    edit: kendimce açıklama yapmak istedim yamakasi ve vay acondios renkdaşlarımın entryleri üzerine. cevap vermiyorum, konu ile ilgili açıklama yapıyorum. tartışma yaratmıyorum keza çok sevdiğim insanlar vs vs vs. of ne dedim ben?

    dediğim şu eğer ruud gelir ilk 2 maç 3er tane sallar ardından sakatlığı tekrar oluşursa? asıl konu bu da değil. evet rekabet gerekli ama bu rekabeti dünyaca iki ünlü forvet arasında yaşatmamız kötü. eğer barca olsaydık eyvallah. ibo yu oynatırken henryi yedek bırakabilirdik. ama burada olacak iş değil. ruudu oynatırken barosu veya keitayı veya elanoyu yedek kulübesinde oturtamayız. sercanı alsaydın tamamen eyvallah derdim veya daha genç daha yırtıcı başka bir forvet. çünkü o barosun arkasında tehlike yaratabilir, saldırır forma için bir şekilde yedek bekleyebilir. ama ruudu bekletemezsin, keitayı elanoyu barosu bekletemezsin. bu adamlarla olmaz o iş.

    bu kendi düşüncemdir. ruud gelirse tabi ki mükemmel olur. forma satışı patlar, bilet satışı artar, takımımızın avrupada reklamı olur. belki rikard kadroya da çare bulur. ileri uçta 6 kişiyle oynarız yediğimizden çoğunu atarız zaten.

    seni mi kıracam be sözlük gelsin gıdığını yediğim. canım feda. ruud ruud ruud ruud!
App Store'dan indirin Google Play'den alın