resim
Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Hollanda
  • 170
    şu an için tehlikeli bir isim gibi duruyor taraftar için.

    şöyle ki,

    stoper transferi için ortaya atılan isimlerden biri rafael marquez alvarez olunca, takıma katılan lucas neill gibi yılların premier lig oyuncusu yeterli heyacanı yaratmıyor, bunu gördük.

    şimdi ise forvet transferi için ortada adı geçen iki üç isimden biri olan ruud van nistelrooy olmaz ise gelmesi planlanan forvet, taraftarı ne kadar heyecanlandırır.

    bu gazı almış olan taraftar ister ki, en az ruud kadar iyi ve hazır bir forvet ile anlaşılsın. e şimdi gündemimizde ki diğer bir forvet * gökhan ünal katılırsa takıma, bu taraftarın psikolojisini ne düzeltir ben kestiremiyorum.

    bu yüzdendir yönetim ve özellikle haldun üstünel'in işi çok zor bu aralar. hem takıma katkı yapacak ki, unutmamamız gereken de budur; transferler, özellikle ara transfer dönemi takımda ki eksik bölgeye ilaç olsun diye yapılması gerekir; hem de taraftarı doyuma ulaştıracak bir isim olması zorunludur.

    görüş bildirme isteği editi: şu an galatasaray futbol takımı için çok önemli bir forvetdir. sistem diyoruz, rotasyon diyoruz, baktığımız zaman iyi bir forvet demek, ceza sahası içinde nerde duracağını bilip, gelen topa düzgün vurarak gol yapması değil midir? yapılan ortalara yükselebilmesi ve alan boşaltabilmesi değil midir? takım hucüma çıkarken rakip takım ekstra önlem almak zorunda hissediyorsa daha bir forvetten ne beklenebilir ki? peki ruud van nistelrooy bu saydığım özelliklerin hangisini yapamaz sorarım size ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın