resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1733
    takımımızda ki en sevmediğim futbolcu kendisidir. babel’i beşiktaş ispanya’dan getirmeden önce maaşı yanlış bilmiyorsam 300.000 € civarıydı. beşiktaş buna 2.000.000 € gibi bir maaş veriyordu. orda da zam istemişti. alacakları zamanında yatmadığı içinde fulham’a gitmişti.

    acaba fulham’da kaça oynuyordu ki biz bu adama imza parası ve maaş toplamı yıllık 4.300.000 € para veriyoruz.

    bu parayı biz sneijder’e veriyorduk. babel kim ki böyle bir sözleşmeyi hak ediyor. adamın yaşı da 33 bu arada. yani 35 yaşında da bu maaşı alacak.

    şu ana kadar ki performansı vasat seviyede. skor yaptı ama oyun içinde takımı yavaşlatması ve statik bir tarzı olmasından dolayı bizim sağlıklı hücum yapamamamızın nedenlerinden biridir.

    galatasaray bir his takımıdır. bu adam 4 gün maaşı gecikti diye fifa’ya şikayette bulunuyorsa bize böyle oyuncu gelmez. ben demiyorum ki maaşının geç yatırılması sorun değildir. zaten gecikiyorsa maaşlar orda bir finansal planlama sorunu vardır. kaldıramayacağın bir yükün altına girmişsin ki gününde ödeyememişsin. zaten bu maaş meselesini yıllardır bir düzene sokamadık. maaşları gününde ödeyince bizim klüpler bunu bir lütuf olarak görüyorlar. neyse o ayrı mesele babel’in paragöz olduğu beşiktaş’tan belliydi. ancak sen ispanya’da sakız parasına oynarken türkiye’de sneijder maaşına oynadığın takımı maaşın 4 gün gecikti diye fifa’lık yapıyorsan bu aşırı paragöz olduğundandır.

    futbol tarzı, paragöz oluşu, eski klübüne karşı tavrı ve geçen gün gol attığında yaptığı konuşma hareketi gibi şeylerin dışında adamın renkli kafasıyla son yıllarını youtube sayfası kasmak amacıyla yaşadığını düşünüyorum. bu yüzden de sevmiyorum.

    umarım tez zamanda bizden daha zengin bir klüp bulunup yollanır. nerede bizim pilav üstü kuru onyekuru nerede bu aşırı profesyonelleşmiş youtuber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın