• 227
    yine mesnetsiz verdiği demeçlerle basını meşgul eden eski yöneticilerimizden. başkanımız mustafa cengiz hakkında atıp tutmaktan kulübe verdiği zarar yetmiyormuş gibi, "galatasaray'ın arda gibi bir ağabeye ihtiyacı var" diyerek takımımıza da zarar vermeye yeltenmiştir.

    --- alıntı ---

    galatasaray’ın eski yöneticilerinden turgay kıran, sarı-kırmızılıların gündemine dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. başkan mustafa cengiz’i eleştiren kıran, ”galatasaray’ı gerçekten seviyorsanız bugünü değil yarını kurtarmalısınız. yükü sonraki yönetimlere bırakmayı düşünüyorsanız bu galatasaray’ı değil, kendinizi sevdiğinizi gösterir” dedi. ayrıca kıran, arda turan’ın galatasaray’a transfer ihtimalini de değerlendirdi.

    radyospor’da gün ortası programında emrah karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan turgay kıran’ın açıklamaları şu şekilde:

    https://www.ajansspor.com/...rini-kurtar-346948 href="/entry/6" title="#6" class="title">#6

    --- alıntı ---

    kendini seven yöneticilerle kulübümüz bir çok sınav vermiştir. bunların en başında ipi göğüsleyen isimse dursun özbek'tir. başkanlık seçiminde göstermelik adaylığını koyup sonra çekilen turgay bey ise dursun bey'in en büyük destekçisidir. buna rağmen mustafa bey'i kulübümüzü tanımamakla suçluyor. yaralarınızı hala saramadığınız çok belli oluyor. artık galatasaray'a zarar vermekten vazgeçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın