resim
Gökhan Çıra
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:28
Uyruk:Türkiye
  • 105
    hakkında duyar kasmayı hiç istemiyorum fakat bir insanın cinsel eğilimleri üzerinden aşağılandığı galatasaray sözlük gibi seviyeli bir mecrada görmek beni çok üzdü. sene olmuş 2019 ki onun da sonundayız, artık toplum olarak cinsel eğilim ve tercihleri farklı olan insanları bir rahat bıraksak güzel olacak. çevremde biseksüel ve homoseksüel insanlar var, çoğunu da tanıdığım için mutluyum.

    kendisinin eleştirileceği kısma gelmeye gerek bile görmüyorum aslında. yine de yazacağım. 17 aralık 2019 tuzlaspor galatasaray maçından önceki ve sonraki provokatif hareketleri karakteri hakkında fikir verdi. hele zamanında ekmek yediği kulübe karşı bunları yapması acınası bir duruma sokuyor kendisini. böyle insanları gördükçe o meşhur sözün ne kadar doğru olduğunu bir kere daha anlıyorum:

    "sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir"

    bu açıdan bakınca hepimizin gönül verdiği galatasaray için şu tespiti kolayca yapabiliriz: bu kulüp karakter turnusolu. bunun sayısız örneği var, gökhan çıra isimli şahıs ise bu örneklerden bir tanesi. bu başlıktaki entry sayısını attırdığım için sizlerden, bu entry'yi yazmaya harcadığım enerji için kendimden özür dilerim. ancak en başta belirttiğim aşağılamaları yapan kişiler adına tüm insanlıktan özür dilerim.

    ekleme: kendisi yaptığı hatadan dönüp özür dilediğine göre bu meselenin kapatılması gerekir. sonuçta özür dilemeyi bilmek bir erdemdir ve erdeme erdemle karşılık verilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın