• 1
    17 aralık 2019 tuzlaspor galatasaray maçı sonunda çıkan olayların tuzlaspor futbolcuları ve teknik direktörü tarafından değerlendirmesinin ağız birliği ile yapılmış olmasının ortaya çıkardığı ihtimaldir. iddialarına göre kaptanımız muslera kendilerine maç boyunca küfretmiş ve maç sonunda da saldırmıştır.

    bizim kaptan böyle bir şey yapmaz. böyle bir senaryoya ihtimal vermiyorum, burnuma pis kokular geliyor. bu kokunun sebebi malum camia ve malum şımarık başkanının kumpası dahi olabilir. çünkü herkes biliyor ki kaptanımız türkiye futbol federasyonu iftirası ile ceza alırsa takımımız yara alır. ama biz galatasaraylılar biliyoruz ki kenetlenirsek önümüzde kimse duramaz.

    muslera da maç sonu röportajında bu iddiaları yalanladı. muhtemelen sevgili kaptanımızı provoke etmeye çalıştılar. tuzlaspor eğer kadıköy'den yönetiliyorsa kendi ilçesine dönmesi daha sağlıklı olacaktır.

    edit: aynı zamanda başka boyutlarda genişletilebilecek ihtimal. zira tuzlasporlular ağız birliği ile kendi akıllarınca bizi hassas noktamızdan vurma niyetindeler. bunu da avrupa performansımıza laf atarak yapıyorlar. bu da psikolojik savaş boyutunda değerlendirilecek olursa, bize savaş açmaya cesaret etmiş cephenin arkası ve cebi sağlam olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın