resim
Morgan De Sanctis
Görev:Sportif Direktör
Takım:Palermo
Yaş:47
Uyruk:İtalya
  • 358
    --- alıntı ---
    avrupa futbolunu yakından takip eden futbol/haber sitesi www.ftbl.com eski galatasaraylı kaleci morgan de sanctis’i italya’nın en çok değeri yükselen 3 kalecisinden biri olarak belirtti.

    italyan kaleci de sanctis transfer piyasasındaki değerini yükseltmeye devam ediyor.

    sitede yer alan haberin tamamı ise şöyle:

    “napoli’nin kalecisi morgan de sanctis, italya serie a’daki kaleciler arasında en iyi 3 kaleciden biri olarak bulunuyor. serie a transfer piyasasında ilk 3 kaleciden biri olarak gözüken morgan de sanctis napoli’nin art arda kazandığı 3 karşılaşmadan sonra 9.20 puan alarak 77.16 puanla 3.sıradaki yerini aldı”.

    haber sitesi www.ftbl.com tarafından değerlendirilip verilen puan belki dünya standartları göz önüne alındığında önemsiz gözükebilir fakat italyan kaleci de sanctis, serie a’daki rakiplerine göre hatırı sayılır bir başarı göstererek “en iyi kaleciler” listesinde yer almayı başardı. ayrıca son değerlendirmelerle yapılan serie a’daki en gözde 23 futbolcu arasında bulunan tek italyan kaleci de morgan de sanctis. değerlendirmedeki morgan de sanctis’ten geriye kalan 2 kaleci ve 6 defans oyuncusunun hepsi yabancı.
    --- alıntı ---

    http://www.maraton.com.tr/...-gecit-vermiyor.html

    not: ben kendisine çok ısınmış ve onu fazlasıyla benimsemiştim. umarım yolu hep açık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın