• 16
    5 gün kalan maç.

    https://gss.gs/Dzz.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    evimizde lig sonuncusu ve 10 kişi kalmış takıma * son 10 dk. da 2-0'dan puan kaybederek bir çuval inciri berbat eden bir takımımız var.

    15 hafta sonunda topladığı 24 puanla normal şartlarda ligden kopmuş olaması gereken bir takımımız var.

    ama gelin görün ki öyle saçma sapan bir ligimiz var ki, 3 büyük takım da birbirinden beter ve tepside sunulmuş olan şampiyonluğu "ben istemem kim oluyorsa olsun" diye ötekine sunuyor.

    ite kaka gitmeye çalıştığımız ama gidemeyip emeklediğimiz şu süreçte şu maçı kazandığımız anda, 22 aralık 2019 fenerbahçe beşiktaş maçının sonucu ne olursa olsun, rakiplerimizden en az birisiyle puan farkını kapatmış olacağız.

    dahası sonraki hafta evimizde antalya ile ilk devreyi 30 puanda kapatma hesabı yaparak çıkarız ki şampiyonluk için ilk devre 30 puan almak çok önemli diye düşünüyorum. 2. devrede alınacak olan 39-40 puan ile şampiyon olmak işten bile değil.

    maçı bize getirecek olan galatasaray futbol takımının vereceği reaksiyon ve aşağıda adı geçen oyuncu olacak...

    (bkz: radamel falcao garcia/#2823429)

    kritik bir eşiği geçme maçı olarak gördüğüm bu maçta alacağımız bir galibiyet, bu fırtınada limana yanaştırmak için hayati öneme sahip.

    ilk devreyi yarıştan kopmadan, puan farkını daha da açtırmadan bitirelim ve bir soluklanalım.

    eksiklerin giderilmesi ile 2020'de şampiyonluk havasına yavaş yavaş gireriz.

    şampiyonluğa inanmayan oyuncu maça çıkmasın, inanmayan taraftar da maçı izlemesin, bir inananlarla bu yola çıktık. sonuna kadar da gideceğiz!

    (bkz: hedef 23)

    konsantrasyon!

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın