resim
Emin Bayram
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 70
    sanki yerine oynayan ahmet ve donk hata yapmıyormuş gibi oynatılınca hata yapacağı için oynatılmaması istenen futbolcu. abicim biz bu çocuğu ahmet'le yan yana izledik mi? izledik. * hangisinin daha iyi olduğunu tartışmaya gerek yok. donk desen stoperde oynadığı her maç en az bir pozisyonda yanlış yerde kalıp rakibini boş bırakıyor. ayrıca orta sahada eksik var kendi yerine çekilmeli. yani stoperde 2 alternatifin kalıyor. ahmet ve emin. emin hata yapar deniyor. ahmet çalık nesta mı?

    edit: bu takım geçen sezonun* ilk yarısında başakşehir'den 8 puan fark yerken ozan kabak'ı oynatmışken genç oyuncu için düzen gerek demek bomboş bir varsayımdır. olayın antremanla falan alakasını olmadığını tuzla maçında* gördük. bu çocuk ahmet çalık'la yan yana oynadı. aynı sahada aynı rakibe karşı. hangisinin daha iyi olduğu net şekilde görüldü. ahmet'in ligde forma giydiği maçlar olmasına rağmen emin'in ligde oynayamayacağı söyleniyor. tuzla'ya karşı rezil bir performans gösteren ahmet oynuyorsa emin de çok rahat oynar. ayrıca futbolcunun yaşı falan yoktur. donnaruma milan'ın en karışık zamanlarından birinde 16 yaşında en hata kaldırmayan mevki olan kaleye geçti. senin elindeki diğer stoper ahmet, donk stoper oynarsa orta sahada selçuk oynayacak hala emin yapar mı, antreman'ı görmedik gibi garip sorular sorabiliyorsun. selçuk ayakta duramıyor. şaka değil gerçekten ayakta duramıyor buna rağmen bu takımda süre alıyor ve sen bunu antreman performansına bağlıyorsun. pes!

    edit2 : hala tuzla maçındaki bir pozisyon üzerinden ligde oynamaması gerektiği söyleniyor. ben bu çocuk ramos olacak yada hata yapmayacak demiyorum. tuzla maçında 2. lig ekibine karşı rezalet bir performans gösteren ahmet çalık ligde oynuyorken bu çocuk neden oynamıyor diyorum. hata yapar deniyor ahmet daha çok hata yapıyor. evinde oynadığın maçta 2. lig ekibine yenildin bir kişi bile bunu emin'e bağladı mı? hayır. çünkü sahanın en iyisiydi. sen bu maçta sahanın en iyisi olana ligde oynayamaz derken aynı maçın en kötü iki ismi selçuk ve ahmet'i oynatıyosun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın