• 118
    madem kendisi büyük atatürk'ün hitabesini hem de saygısızca esprilerle donatarak kullanmış o minvalde cevap verim ben de:

    ey küçük meriç,

    hayatımızın anlamı olan galatasaray’ın sonsuz bekçisiyiz. bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. istikbalde* hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndüremeyecektir. bizler bütün hızımızı sen ve senin gibilerin saçmalamalarından, şanlı tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. senin yazdıklarının aksine attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. hayatımızın anlamı olan, galatasaray, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yılmaz galatasaraylıların elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. galatasarayımıza kastedecek olanlar, en büyük gazetelerde, en küstah halleriyle saldırsalar dahi, galatasarayımızı ve yılmaz galatasaraylıların zerresini bile sarsamayacaktır. çünkü azimli ve inançlı galatasaray taraftarının, galatasaray’ın selameti için her zorluğa göğüs germek gerçek amacı olacaktır.

    ey ercan’ın* küçük meriç’i !

    galatasarayımızı korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.
    galatasaray taraftarı olarak, tarihimizin, değerlerimizin ve galatasarayımızın yılmaz bekçileriyiz. her zaman, her yerde ve her durumda , ölümsüz kurucumuz ali sami yen’in belirlemiş olduğu "türk olmayan takımları yenmek" ilkesinden ayrılmayacağımıza ve bu yolda bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük galatasaray’a adarız.

    galatasaray gençliği
App Store'dan indirin Google Play'den alın