resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1688
    halen daha iyi futbolcu olmasına rağmen galatasaray'ın saha içi aklı olan lider topçusu olmadığından ve de teknik heyetin taktik ile pek alakası olmadığından kötü oynuyor.

    bu adamin çok iyi yaptığı bir kaç iş var. hava toplarında kalçasını koyup topu yere çok iyi indiriyor. fakat atakta mobil sağ açık-forvet-10 numara yoksunluğundan kalçayı koyup bir o kenara bir bu kenara çeke çeke topları ve atakları harcıyor. bunun sebeplerinden biri de babel takımın gol vuruslarinda yetenekli olmadığının farkında. kendi başına iş yapmaya çalışıyor fakat tek başına iş bitirebilecek adam olmadığından aşiri bencil gözüküyor.

    babel en iyi 4-4-2 nin sol tarafında oynar şu an. babel sahte 9 gibi orta sahaya gelecek, topu indirecek. kanatlara oynayacak. sahte öne gelmelerle defansi çekip, forvete ve kanatlara kaçma imkanı sağlayacak. bu sebeple bir tane koşan kanat lazım. emre gibi teknik ama akılsız değil, hızlı ama akılsız. babel kanatta şu an harcanıyor. umarım iyi olan bu futbolcuyu doğru kullanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın