• 21
    normal sezonda son 3 haftaya girilirken denegeler iyice değişmiş durumda. bu başlık altında new england patriots'ın bana güven vermediğini defalarca dile getirmiştim. zaten çok kolay bir grupta yer alıyorlar ve sezon başında üst üste çok kolay rakiplerle oynayınca yine dominant göründüler fakat son süreçte iyi takımlara karşı oynadıkları maçların hepsini kaybettiler. sanırım artık bu sezon itibariyle bir hanedanlığın sonuna gelinmiş olacak.

    öte yandan baltimore ravens ve san francisco 49ers müthiş oyunlarını devam ettiriyorlar. 49ers ve saints arasında oynanan ve son saniyeye kadar skoru belirlenmeyen maç yılın maçı olmaya aday. maçın en azından özetini izlemek isteyenler için skorunu yazmayacağım. minnesota beklentiyi aşıp çok iyi giden takımlardan. pittsburgh steelers ise 4. quarterback ile oynayarak şu an küçük çaplı bir mucize gerçekleştiriyor. benim dallas'ım ise rezaletin tanımı durumunda.

    hakem hatalarının darbe vurduğu ama yine de iyi giden bir sezon oluyor. uzun zaman sonra ilk defa playofflar aralarında çok ciddi güç dengesizliği olmayan takımlar arasında oynanacak gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın