• 18
    https://www.youtube.com/watch?v=DSeheKGFIjY

    kadının sorduğu soru net provokatif bir soru, fatih altaylı ise yanlış seçtiği cümlelerinin kurbanı oldu.

    trabzonspor ile galatasaray maç yapıyor, ömer bayram'ın pozisyonu üzerinde duruluyor ve sonra taak: "emre belözoğlu yapsa aynısını der misiniz?" demek ne alaka şimdi allah aşkına? niyet belli, net olarak fatih altaylı'yı tuş etmek için sorulan bir soru. adam bu pozisyona kırmızı kart değil diyorsa, x'de yapsa, y'de yapsa kırmızı kart olmaz anlamı taşıyor. daha ne karıştırıyorsun ki?

    fatih altaylı ise, ahlaksızlık gibi alakasız kelimeleri kullanarak ani parlamış haksız bir adam oluverdi. halbuki kamera önünde tane tane anlatmaya çalışıp, kamera arkasında tartışabilirdi. beşiktaşlısı, trabzonlusu, fenerlisi fatih altaylı'yı azılı düşman olarak gördüğü için, kadını ölümüne savunuyorlar ki ekranlardan bir galatasaraylı daha gitsin. şu da var ki; fatih altaylı bazen ipin ucunu kaçırabiliyor. kadının "ben kendimi bu şeylere sokmam" tarzı söylemine "nereye sokarsan sok bilemem" tarzı bel altı cümleleri çok abes. ne olursa olsun karşısında bir kadının olduğunu unutmaması gerekirdi.

    konu saçma. türkiye gündemine girmesi de ayrı bir saçma. yalnız şunu da ekleyeyim; kadının "ya fatiihhh bey" demesine düştüm arkadaşlar. çok tatlı söyledi değil mi? neyse bende entry'i saçma bir şekilde bitireyim.*

    edit: yazım hatası düzeltildi. link eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın