resim
João Pedro Junqueira de Jesus
Takım:Brighton
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:22
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 2
    26 eylül 2001 doğumlu 1.82 m boyunda brezilyalı forvet. watford kendisini 2.5 milyon euro değil, 3.4 milyon pound (yaklaşık 4 milyon euro) karşılığı transfer etmiştir.

    fiziği çok zayıf gibi geldi bana. sezileri ve kısa mesafedeki çevikliği iyi, ancak premier lig'de bu çocuğu çiğ çiğ yerler. gabriel jesus'un city'e ilk transfer olduğu zamanları andırıyor, tarz olarak birebir diyebiliriz hatta. ancak bu tipte oyuncuların premier lig'de pek başarılı olabileceklerini sanmıyorum. ya ekstra yetenekli ve güçlü olacaklar, ya da fiziğini aşırı geliştirip, gücüyle bir şey yapacak. ancak boyunu da hesaba katınca, bu güç meselesi de bir yere kadar götürebilir. zira rakipleri, en basitinden takım arkadaşı olacak christian kabasele tarzı kodummu oturtan tipte savunmacılar olacak. bunları ya aşırı fizik ile, ya da hız ve teknik ile ekarte edebilirsin.

    ayrıca bir dipnot, fluminense'den watford'a transferi esnasında watford'un brezilyalı kalecisi heurelho gomes de joao pedro ile bizzat görüşüp, transferi konusunda oyuncuyu ikna etmiş ve kendisine yardımcı olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın