• 141
    gerekli tedbirlerin alınması ve istikrarlı şekilde uygulanması ile spor servisine çek-i düzen vermek zorunda kalacak gazetedir.

    muhtelif avrupa ülkelerinde, bazı gazetelerin bazı klüplere yakın olması durumu ile karşılaşılır ancak bu durum zaten tüm kamuoyunun bilincindedir ve bir nevi organik ilişkiye dönüşmüştür. mesela duyarız ya, "real madrid'a yakınlığıyla bilinen marca gazetesi" şeklinde, işte bunu tüm ispanya da zaten bilmektedir, marca da , real madrid de gizlememektedir.
    bir barcelona, bir valencia, bir deportivo, bir tenerife, bir tenerife, bir mallorca taraftarı (güntekin onay mode : off)
    bu gazeteyi aldığında çok real madridvari bir yayınla karşılaşacağını bilir.

    oysa başlıkta ismi zikredilen gazetenin, lafta kalan bir tarafsızlığı vardır.

    delikanlı gibi, "biz fenerin yayın organıyız birader, uyarsa" diyebilmek de bir erdem sonuçta.
    ya kendine gelip arkasına saklandıkları tarafsızlık perdesini suistimal etmeyi bırakacaklar, taraflarını ilan ve kabul edecekler, ya da layığıyla tarafsız olacaklar.

    ben artık ne satın alıyorum, ne internet gazetesini tıklıyorum. umrumda değil. ben tarafsız haberin peşineyim. amigoların çemkirmesini okuma peşinde değilim.
    koskoca bir basın markasının spor servisinin, 3-5 kişinin keyfiyetini icra ettiği bir yere döndürülmesine, marka değerine cidden önem veren bir yönetim daha fazla seyirci kalamaz. yeter ki, işlerin kötü gittiğine ikna olsunlar.

    edit : marca-real madrid değilse de , as-real madrid falandır, hatırlayamadım şimdi, anlayın mesajı isme takılmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın