• 13
    yanlış bir şey değildir, acizlik kesinlikle değildir. yunanistan bu şekilde avrupa kupası, inter şampiyonlar ligi kazandı.
    kendinizden fizik olarak üstün bir takıma karşı 90 dakika başa baş oynamaya çalışmak en basit tabirle aptallıktı fakat skora yatacaksanız bunun antrenmanını yapmanız gerekir. savunma planını defalarca gözden geçirmek gerekir.

    skora yatmak bütün oyuncularınızın rastgele bir şekilde topun arkasına çekilmesi değildir. bu sezon* yediğimiz gollerin %90'ı düzgün alan paylaşımı yapamamak. 3 stoperle oynadığımız maçlarda bile bıraktığımız boşluklardan çok basit goller yedik. şu savunma yapmayı düzgünce öğrenmemiz gerekiyor. modern futbol dediğimiz salak şeyin en temelde yapılması gereken şey bu. çünkü savunma yapmak için oyuncularınızın yıldız olması gerekmez. hücum için gerekir. hücumda gerekli oyuncularınız yoksa savunmayı sağlam tutmanız gerekir.
    tarihin en iyi hücum generali napoleon bile waterloo'da sağlam bir savunmaya toslamıştır. doğru düzgün bir savunma hücuma yüzde 80 galip gelir. yeniden söylüyorum düzgün yapabilirseniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın