resim
Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Hollanda
  • 129
    kötü futbolcu mu? hayır (oynadığı maçları yazmıyorum kendisini istemeyenlere hakaret olur)

    yaşlı mı? tartışılır (giggs, scholes, del piero hangisini istemezsiniz)

    golcü futbolcular için yaş önemli mi? hayır (romario)

    rijkaard ile uyum sorunu yaşar mı? tabii ki hayır

    peki tamam gelmesin bari nonda'ya sahip çıkın adam hersene daha fazla gol atıyor, o da yok ama sizde.gerçi bizim taraftarımız bazen acayipleşebiliyor strum graz maçında jardel dışarı serkan aykut içeri bile demişlerdi, allahtan adam 5dk sonra çakmıştı golü. hasan şaş bu adamdan 2 yaş genç o'nu da istemediniz ben anlamıyorum ki, türk futbol tarihinin en başarılı futbolcusu sayılır hasan, ne adamlığı ne galatasaraylılığı tartışılabilir ama biz o'na sabır ve plaket yerine2. el bir cep telefonu verdik veriş şeklimiz de belli

    bir de yaşlı diyenlere soruyorum prekazi, hagi, popescu, taffarel, song, saunders
    1)galatasaray'a geldiklerinde kaç yaşındalardı
    2)galatasaray'a ne gibi faydaları olmuştur.

    benim için sorun bu adamın gelip gelmemesi değil, isterim ama geleceğiniz zannetmiyorum, benim sorunum istenilen golcünün standartı yani kiesling mi istiyoruz, saviola mı, yoksa formunun zirvesinde avrupa'daki devleri peşinden sürükleyen bir oyuncuyu mu?

    3.şıkkı hemen eleyelim
    kiesling vb geldiğinde sabır gösterecek miyiz? takımda bir ağırlığı olacak mı? idmanda büyük abiler ezicek mi? pas alıcak mı? bilemeyiz

    saviola vb yani inişte olan biri geldiğinde gol atamadığı her maç medyanın gazabından kurtulacak mı? gs'nin parası çöpe gitti haberleri olacak mı?

    fakat ruud gelirse bunların hiçbirisi olmayacak, çünkü her eleştiren gazetcinin kucağına aldığı kupalardan verse zaten 2-3 yılını doldurur, hani bi laf vardır "donunda sallamak" diye işte ruud van türkiye süper ligini "donunda sallar"
App Store'dan indirin Google Play'den alın