resim
Berk Balaban
Takım:Isparta 32 Spor
Mevki:Kaleci
Yaş:24
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 4
    bir habere göre metz kulübünden ''2-3 milyon € civarında bir bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 40'' gibi bir transfer teklifi almışız.
    https://twitter.com/.../1198206176967745536

    fanatik gazetesi 18 yaşında demiş ama kendisi 1 ocak 2000 doğumlu, yani bir ay sonra 20 yaşını dolduracak, o da doğum tarihine inanırsak. bu sezon u19 takımımızın as kalecisi oldu ama a takımın üçüncü kalecisi olarak bile tercih edilmedi.

    avrupa piyasasında ise genç kalecilere çok özel yetenekli değilse öyle 2-3m € verilmiyor. örneğin avrupa'da oynamak isteyen iki yetenekli ve genç türk kaleciden muhammed şengezer'e 1m € üzerinde veren çıkmadı başakşehir'e gitti, berke özer'e 2.5m € üzerinde veren çıkmadı fenerbahçe'ye gitti, oradan da belçika ikinci ligi'ne kiralandı.

    biz göremedik ama metz keşfetti desek, metz'e gelene kadar başka bir takım en azından berk'i izlerdi bizim haberimiz olurdu. menajeri iyi pazarladı desek, bugüne kadar tüm oyuncularından toplam 2-3m €'luk satış yaptığını sanmıyorum.

    fanatik'in asla yalan ya da yanlış haber yapmayacağını bildiğimizden geriye tek olasılık kalıyor, metz bizim bolusporumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın