resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 621
    kendisini defansın önüne koyarak orta sahamızın 3 kuruşluk hücuma katkısını da piç ediyoruz. bu takımda ceza sahası içine koşu yapan tek orta saha lemina. diğer bütün oyuncularımız olduğu yerde bekliyor. sırf nzonzi ve seri kesilecek diye defansın önünde oynatılıyor. halbuki bu adamı feghouli yerine koysak çok daha iyi performans alırız.

    22 kasım 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçında çok iyiydi. neymiş "çok risk almış" mış. ortanız olsun arkadaş. nzonzi oynar "hiç risk almıyor" denir, lemina oynar "çok risk alıyor" denir. ne istiyorsunuz? risk alsın mı, almasın mı?

    oynadığı mevkiye göre çok büyük riskler de almadı açıkçası. melo bunların çok daha fazlasını yapıyordu. maçta sanki melo'yu görür gibi oldum. evet defansif olarak onun kadar yetenekli değildi ama defanstan çıkabilmemizin yegane sebebiydi.

    bu takımın mevcut durumda en iyi orta saha oyuncusudur kendisi. biraz daha fazla hücuma yönelik oynatılırsa çok daha başarılı olacaktır. zira kendisi topu verdikten sonra mal gibi beklemiyor. ceza sahasına sürekli koşu atıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın