• 152
    iki sene ust uste sampiyonluktan sonra fatih hoca yonetiminde lige iyi baslangic yapamadigimiz, ama kotu oyuna ragmen zirveden hic bir zaman kopmadigimiz bir sezondu. fatih hoca yaslanan ve sezonu rakiplerine gore gec acan takimin biraz daha gec form tutacagini, bu yuzden ligin baslarini mumkun oldugunca az kazayla gecmek istedigini belirtiyordu.

    gel gor ki, fatih hoca ister kovuldu, ister terk etti diyelim, takimin basindan ayrilinca cok daha farkli bir senaryo ile karsilastik ve sonu fenerbahce'nin sampiyonlugu ile biten bir sezon oldu. sonrasinda 2015'te yine bir sampiyonluk yasandi ama o kadro ozellikle avrupa'dan baslayarak dususe ve cozulmeye dogru gecti.

    hep bu sezonda fatih hoca ile devam edilse neler olurdu diye aklimdan gecirmisimdir. belki dedigi gibi takim form tutacak, ust uste 3. sampiyonluk ve devami gelecekti. 2015 sampiyonlugunu da dusunursek, besiktas'in yukselisi engellenebilir ve inanilmaz bir seri yapilabilirdi.

    simdi cok ilginc sekilde 2019-2010 sezonu da 2013-14 ile hemen hemen ayni sekilde basladi. yine iki senelik sampiyonluk sonrasi, yasli kadro, lige kotu baslangic, ama zirveden kopmama ve fatih hoca gec form tutulacagini bekliyor. tek fark fatih hoca takimin basinda.

    yani sonuc olarak bu senenin sonunda gorecegimiz tablo, benim icin 2013-14 sezonunda ve sonrasinda kacirdigimiz firsatlari da gosterecek. eger bu sene sampiyonlukla tamamlanirsa, fatih terim'in 2013'te takimdan ayrilmasina neden olanlara agir kufurler hazirladim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın