resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3582
    futboldaki fetöye bulaşmış diğer futbolcularla karşılaştırılmasına bir türlü anlam veremediğim eski futbolcu. yok idealistmiş, yok r yapmamış falan geçin bunları ya. ben ne emre belözoğlu ne de diğer futbolcuların ağzından 1 kere bile fethullah gülen hocamı çok seviyorum vs diye açıklama görmedim. menfaat için cemaate yaslandılar, işin kötü yerlere gittiğini görünce direkt bir kenara çekildiler.

    peki ya hakan? hakan diğerlerinden farklıydı işte. menfaat için, maddiyat için değil. fethullah gülen'i çok sevdiğini, kendisine çok büyük bir saygı duyduğunu söylüyordu her fırsatta. herşeyi geçtim nikah şahitliğini bile fethullah gülen yaptı. yani hakan'ın r yapmamasının sebebi kendisine yedirememesi, yada idealist kişiliği değil. hocasına duyduğu sevgi ve saygı. abi bu adam fethullah gülen'i ülkesinden de galatasaray'dan da çok sevmiş işte. bunu kabullenin artık. hainliğine kılıf aramayın daha fazla.

    ben de üzülüyorum, içim yanıyor bunları yazarken ama gerçek bu yani. bu adam fethullah gülen'e olan sevgisini hiç bir zaman inkar etmedi, her zaman üzerine basa basa söyledi ben buyum diye. diğerleri böyle değildi ya. onların çoğu ekmeğinin peşindeydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın