EuroCup 8.Hafta Maçı
20:00 Sinan Erdem Spor Salonu
91 - 80
  • 1
    saat 20'de başlayacak olan, eurocup gruplarındaki 8. hafta maçı. sinan erdem spor salonunda oynanacak maç, s sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

    7 haftada 4 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 2. sıradayız. 2 maç önce grup liderliği için ciddi avantajımız varken, şimdi gruptan çıkabilecek miyiz diye düşünmeye başladık. rakibimiz ise 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 1. sırada. muhtemelen de grubu lider tamamlayacaklar.

    15 ekim 2019 unicaja malaga galatasaray basketbol maçında iyi mücadele etmiş ve son anda galibiyeti kaçırmıştık. geçen senelere göre çok da iyi olmayan bir kadroları olsa da, grubun en iyi takımı malaga. biz son maçlarda berbat gidiyoruz. son 5 maçta 4 mağlubiyet aldık. oyuncular yorulduğu için mi, maaşlar mı yatmıyor, yoksa hepsi birden aynı anda mı formsuz dönemlerindeler bilmiyorum. belki de hepsi. bir de koçun saçma sapan rotasyonları ve oyuna müdahale etmek de gecikmesi eklenince, bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor.

    bizim için hayati bir maç. takımın da üzerindeki ölü toprağı atması lazım. rakip iyi. taraftar desteği olacaktır. ciddi maçlarda konsantre olabiliyoruz. takımı yukarı çıkarmak için en uygun maçlardan biri. takımın iyi mücadele edeceğine inanıyorum. umarım kazanırız. takımımıza başarılar diliyorum.

    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın