resim
Rutgerus Johannes Martinus van Nistelrooij
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Hollanda
  • 103
    bu adam ki nice tribünleri yıktı, nice goller attı, nice insanın ağzını açık bıraktı. -tı, -dı, -di... oha bu eklerin hepsi geçmiş zamana ait lan!
    yoksa gidip johan cruyff'u mu almalıyız ya? ne de olsa o da çok canlar yaktı zamanında... dur yahu, o da geçmişte kalmıştı di mi?

    tuhaf bir adamdı ruud... ne yapar eder golünü atardı. oldum olası sevmemişimdir. bir insan bu kadar mı balık olur demişimdir. tamam eyvallah, bitirici, duracağı yeri falan biliyor ama... yok be abi. youtube'a girip 1-2 videosunu izleyeyim diyorsun mesela. adamalar 'perfect striker' diye video yapmışlar. izliyorum. 1 ya da 2 gol gerçekten de epik. zaten kalanı da boş kaleye. yok hacım. olmaz işler bunlar. forvet dediğin alacak, koşacak, çalımlayacak, yaratıcı olacak... henry, ronaldo, cisse, anelka, baros gibi olacak. tamam eyvallah, böyle olmayıp da zibilyon tane gol atmış bir sürü forvet var ama, yok kardeşim. gitmez türkiye'de.* hele ki 34 yaşındaysan, koşamıyorsan hiç gitmez. topu aldığında tekmeyi basarlar. alıp 2 kişiyi geçemiyorsan hele de 1-2 gol kaçırırsan; gitmezsin türkiye'de...
    mantık roberto carlos'taki mantıksa eğer, sesim çıkmaz. gelsin, reklam olur. sonraki transferler için done olur. ama günü mü kurtaralım yine? frank de boer için de çok sevinmiştiniz hatırlayın... hagi demedim dikkat edin! zira bu şahısla hagi'yi aynı cümle içinde kullanarak kelimeleri zahi etmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın