• 28
    ne kadar milli ara milli takım için olumlu geçmiş olsa da galatasaray hasreti bir başka. hiç bir şey cim bomu izlemenin yerini alamıyor. an itibariyle saatleri saydığımız ve buna inat edercesine zamanın akmadığı anlara gelmiş bulunuyoruz.

    takımı özlemenin yanında önemli bir maçı kazanamnın da hasretini çekiyoruz. bu sezon hiç bir önemli rakibe karşı galibiyet alamadık. artık buna son vermenin vakti geldi. rakip zorlu, zaaflarımızdan yararlanmaya yönelik bir oyun planı ile sahaya çıkacağı da kesin gibi. ancak taraftar avantajı ile bu maçı almalıyız.

    fatih hocam inatlarından vazgeçiyor gibi. antep maçında* buna dair işaretler vardı. umarım doğru taktik ve diziliş ile yine dinamik oyuncularımızı sahada kullanır. rakip ne kadar zor olsa da yenilemez değil.

    yine maçın cuma akşamı olması sebebi ile tribünlerdeki doluluk istenen seviyede olmayabilir. ancak kaç kişi olursak olalım rakibin üzerindeki baskıyı her dakika hissettirmeliyiz. biz tribünde işimizi yapalım gerisini takım sahada halletsin.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın