• 133
    bir reddit kullanıcısının performansındaki bilinmeyenleri gözler önüne serdiği oyuncu. kullancı ciddi bir araştırma yapmış ve bir iddiada bulunmuş. buna göre harden, striptiz kulüplerinin iyi olduğu şehirlerde kötü performans gösterirken, bu konuda kötü olan şehirlerde iyi performans gösteriyormuş.

    https://twitter.com/.../1192513721014345729

    --- alıntı ---

    james harden geçtiğimiz haftalarda houston rockets ile olan sözleşmesini uzatmış ve imzaladığı yeni sözleşme, nba tarihindeki en büyük sözleşme uzatma olarak kayıtlara geçmişti.

    sports illustrated’ın haberine göre, yeni sözleşmesi ile kazanacağı paranın ciddi bir kısmı houston’daki bir striptiz kulübünün kasasına girecek.

    haberin içeriğinde bahsedildiği üzere, james harden’ın forması houston’daki en popüler striptiz kulüplerinden birinde şimdiden asıldı. fakat herhangi bir nba takımının bir formayı emekli etmesinden biraz farklı bu durum. harden bahsi geçen striptiz kulübüne herhangi bir şampiyonluk kazandırmış değil, formasının asılmış olmasının sebebi ise süper yıldızın orada harcadığı para!

    kariyerinin ilk üç yılını oklahoma city’de geçiren harden’ın son beş yılını geçirdiği houston’dan ayrılmak için pek de niyeti yok gibi gözüküyor, şartlar böyleyken niye olsun ki? harden belli ki houston’da geçirdiği zamanın tadını çıkarmak konusunda hiç sıkıntı yaşamıyor.

    --- alıntı ---

    bir de daha önceden böyle bir haber vardı. verilerin de tuttuğunu düşünürsek, haklılık payı olan bir iddia.
App Store'dan indirin Google Play'den alın