EuroCup 7.Hafta Maçı
22:00 Ewe Arena
79 - 72
  • 1
    saat 22'de başlayacak olan, eurocup gruplarındaki 7. hafta maçı. maç s sport 2 kanalından yayınlanacak.

    ilk 6 haftada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile grupta 2. sıradayız. rakibimiz ise 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 3. sırada. 9 ekim 2019 galatasaray ewe baskets oldenburg basketbol maçında ilk periyot harici iyi oynamış ve maçı 92-79 kazanmıştık.

    rakipte rasid mahalbasic oyunun temelinde. ilk maçta da onun etkili olduğu zamanlarda iyi oynamışlardı. bizim de pota altında sıkıntımız olduğunu göz önüne alırsak, rakip yine buradan etkili olmaya çalışacak. her maç da ekstra bir skorer bulmayı başarıyorlar. ama mahalbasic'e istediği alanları ne kadar az verirsek, diğer oyuncuları da o doğrultuda durdururuz.

    greg whittington son maçta oynamamıştı.* bu maçta zach auguste yıpranacak ve faul problemine girmesi de muhtemel. whittington ayrıca bana göre en iyi ribaund alan oyuncumuz. rakibin de pota altını iyi kullandığını düşünürsek, whittington mutlaka sahada olmalı. aaron harrison son maçlarda biraz formsuz. muhtemelen yorgunluktan ama bu maç zor olacak ve onun liderliğine ihtiyacımız var.

    zor bir maç olmasını bekliyorum. kazanmamız çok önemli. kaybedersek gruptaki sıralama avantajımız tehlikeye girecek ve liderlik şansımızı zora sokacağız. iyi bir oyun ve galibiyet için takımımıza başarılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın