resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 651
    senin genç oyuncularının ptt ligde forma bulamadığı yaşta bu adam hollanda ve ispanya liglerinde forma buldu hala buluyor. çok kolaysa senin gençlerin de gitsin bulsun ama senin gelecek vaat ediyor diye kiraladıkların bırak forma bulmayı, kadroya giremiyorlar daha.

    neyi dert oluyor bu çocuğun anlamıyorum. yolunda giden düzgün bir ilişkisi, kitap ve film sevgisi, efendi duruşu var ve isini yapıyor adam. sağa sola adamlık pozları kesmiyor, ben en iyiyim demiyorum. adamın mesleği futbolculuk ve onu yapıyor, sessiz sedasız yapıyor. tıpkı cengiz gibi, çağlar gibi. cengiz ve çağlar enes'ten çok daha başarılılar diye enes'e niye laf edelim ki? gider cengiz ve çağlar başlıklarında çok haklı olarak onlara övgüler sıralarız.

    ayrıca kendisini 3 yıldır izliyorum. oyununu geliştirdi. bizde olsa mesela böylebir forvet, gayet işimize yarar. dünya çapında olmayabilir ama asla öyle boş bir futbolcu falan da değil. umut kadar, burak kadar, vedat kadar forvettir enes ve bu da az şey değildir. bakın bakalım umut, vedat ve burak enes'in yaşlarındayken nerelerdelermiş.

    enes'ten hiçbir şey olmayabilir de, böyle kalabilir enes ama ne fark eder ki? çocuk sessiz sedasız işini yapıyor. ıtalya'dan, almanya'dan çıkan her forvet dünya çapında mi oyuncu oluyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın