• 153
    rekabetçi spor dalında takım halinde yarışanlar bilir, bazı dönemler ne kadar çalışsanız da ne kadar çaba gösterseniz de karşılaşma sırasında birşeyler ters gider iyi bir ekip olduğunuzu bildiğiniz halde bir kısır döngüye sıkışırsınız ve zincirlerinizi kırmaya çalışırsınız.
    maçlarda tuhaf tuhaf şekilde geriye düşer fazla güç harcayarak toplarmaya çalışırsınız, her zamanda toplanamaz ve ekip disiplinine göre pozisyonunuz belirlenir.

    takımımız o döngüde bir süredir, ekip iyi ama gerçek gücünü yansıtamıyor. burada terim'in denemeleri de etkili. fakat bu demek değildir ki gemileri yakıp abdullah avcı ve ersun yanal ile yarışacağımız bu sene adamın kuyusunu kazalım.

    terim zihnindeki sorulara cevap alıp bu zinciri kırdığı zaman takım nefeslenecektir. çok kaliteli oyun ön izlenimleri alıyorum ne zamandır. geçen real madrid maçında andone'nin 3 pozisyonunu real kalecisi sıra dışı şekilde kurtarmasa bugün nazar boncuğu olsun hocam diye yazıyordu burada telaşlanan bazı renktaşlar.

    terim'i desteklemek ve sempati duymak düzgün ve aklıbaşında taraftarların görevi olmalıdır düşüncesindeyim.

    ne zamanki türkiye'nin en tepesinde olup 20 senedir feneri destekleyen (yandaş medyadan beterler gerçi ondan destek ele göze bulaşıyor dipsiz kuyu misali), şikeden kurtaran ile sümbül holding şürekası gider o zaman gitmesini isteyenlerle aklı selim bir şekilde fikir paylaşımı yapılır. o zaman dersiniz ki yeni bir kan lazım, genç birileri lazım hep beraber destekleriz ki fatih terim'de başka türlü klüpte yer alır ve genç teknik direktörü destekler.

    mahallenin arka çıkmaz sokaklarında gece karanlığında köşeye sıkıştırılmaya çalışılan hiçbir galatasaraylıyı yem etmemek bizim asli mental sorumluluğumuzdur.

    ortadoğu zihniyetiyle isveç kafasıyla mücadele edilmez renktaşlarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın